Wayfindning / Kulturaksen Hillerød

08Hillerød04Hillerød07Hillerød01Hillerød06Hillerød03Hillerød05Hillerød02Hillerød09Hillerød10Hilledrød  hillerød koncept01 copylille hillerød koncept02-Recovered copylille  hillerød koncept04-Recovered copylille copy hillerød koncept04A-Recovered copylille copy copy hillerød koncept05 copylille

Wayfinding, Hillerød.

Skiltet symboliserer samarbejde for kulturinstitutionerne i Hillerød. Problemet var at ingen rigtig kunne finde vej til Hillerøds mangfoldige kulturtilbud. Dont go grey har udviklet dette skilt, som forener de forskellig institutioners navnetræk og typografi i en ny forklædning. Hvert sted, sin identitet ført ud i skiltet i materialevalg og farve.
Tasken er designet for Hillerød Kulturakse og visualiserer kulturinstitutionernes samarbejde med to forskellige typer ornamentik. Et poetisk kort over institutionernes oplevelsestilbud og et dynamisk farverigt mønster. Farverne repræsenterer hver institution, ud fra konceptet. De forskudte pile og retninger på taskens ene side er ud fra en idé om et kulturaksens facadeskilt i bevægelse. På modsatte side er et diagram, vejnet med ord man kan gå på opdagelse i..
Taskens mål er 41cm x 34cm x 15 cm og den er mat tryk på vævet.

Udsmykning af væg i Støberiahllen og Musikskolens indgang er skabt ud fra samme koncept som skilt og pose, dog med det fokus at vi nu befinder os i Støberihallen og Musikskolen og derfor får en visuel fortælling om hvilken energi du kan opleve her.